omknoopbroeken

 

vooruitblik / proefmodellen gezocht

 

Vorig jaar heb ik voor mezelf 2 linnen omknoopbroeken gemaakt, in twee verschillende wijdtes (zie foto rechts voor het wijdere model). Ik vond ze beide erg lekker zitten en heb ze dan ook van het voorjaar tot diep in de herfst veel gedragen. Toen werd het helaas te koud ...

Omdat ik dit idee/model nu verder wil uitwerken voor mijn webwinkel ben ik op zoek naar een paar mensen die proefmodel hiervoor willen zijn, zodat ik dit ontwerp voor verschillende maten/modellen geschikt kan maken.

wat houdt het in?
Als je proefmodel bent spreken we in elk geval twee keer af. De eerste keer neem ik een paar maten van je op, wil ik van je weten welke kleuren je mooi vindt en hoe je het model van de broek het liefste zou willen hebben. (ik wil dit soort broeken in verschillende wijdtes en uitvoeringen gaan maken)
Dan ga ik aan de hand van die gegevens stof verven en de broek maken.
Als de broek klaar is, spreken we opnieuw af om de broek te passen. Ook hoor ik dan graag van je wat je zelf vindt van het model, hoe het je staat en wat je van de geverfde stof vindt.
Zijn we op dat moment allebei tevreden over de broek, dan kan het daarbij blijven. Zo niet, dan kunnen we (als we dat beide willen) nog kijken of de broek wat aangepast kan worden of dat ik misschien een helemaal nieuwe broek ga maken.

levert het ook nog wat op?
Als je de broek mooi vindt en je 'm graag wilt hebben, dan heb je de mogelijkheid om hem met korting te kopen.
Hoef je de broek niet zelf te hebben, dan kun je in overleg iets uit mijn webwinkel uitzoeken. Of misschien kan ik iets anders voor je doen, iets lekkers bakken, of gratis breiles geven, of ...

waar?
Zelf woon ik in Groningen, dus als je ook in (de omgeving van) Groningen woont, kunnen we makkelijk wat afspreken. Maar ook als je wat verder uit de buurt woont ben je welkom om je aan te melden. We kijken dan wel of het lukt om wat af te spreken.

wanneer?
Omdat ik niet zo'n precieze planner ben, kunnen dingen bij mij nog weleens anders lopen dan ik vantevoren denk, maar ik verwacht nu dat ik hier in de periode van maart t/m mei mee bezig wil.

interesse?
Als het je leuk lijkt om proefmodel te zijn, dan kun je je aanmelden via de contactpagina. Uiteraard ben je vrij om er alsnog vanaf te zien mocht het je tegen die tijd toch niet uitkomen en ik kan zelf niet garanderen dat iedereen die zich aanmeldt ook echt aan de beurt komt.

 

beschrijving van de broek

Het basismodel van de broek is eenvoudig. Geïnspireerd op een wikkelbroek, maar dan loopt de broek wel van voor naar achter door, dus je staat niet bij iedere windvlaag met blote benen. Hij wordt aan de zijkanten op de taille/heup met bandjes dichtgeknoopt, hierdoor ontstaat zowel voor als achter aan beide kanten een plooi.

Ik wil de broek in verschillende uitvoeringen maken: verschillende wijdtes, met/zonder zakken en ook heb ik ideeën om handgeverfde stof te combineren met een soepele denim of andere effen stof.

De broek kan gemaakt worden van verschillende stoffen, in elk geval heb ik 100 % linnen en linnen/viscose in huis die hiervoor geschikt zijn en ik kijk nog uit naar een paar andere stoffen, zoals bv hennep.

 

 

 

terug naar beginpagina webwinkel